Horoskop

Këto shenja të Horoskopit janë më të sigurta në vetvete

Shkruar nga Liberale

Këto shenja të Horoskopit janë më të sigurta në

Dashi

Dashi është shenja që nuk ka kohë për keqardhje apo sentimentalizëm. Kësaj shenje i përkasin njerëzit që janë të vendosur, që duan dhe përballen me sfida. Edhe kur diçka nuk funksionon, vazhdon përpra duke bërë gjithçka për të harruar zhgënjimin. Besimi i tij është i dukshëm në pothuajse të gjitha veprimet.

Luani

Luani mund të mos e pranojë por iu pëlqen të jenë në qendër të vëmendjes në çdo situatë, prandaj lind nevoja për vetëbesim. Ai duhet t’i tregojë botës se sa i aftë është, sa ka lindur për të udhëhequr situatat dhe për t’i mposhtur ato. Kjo është arsyeja pse është i njohur për personalitetin e tij serioz dhe me vetëbesim.

Akrepi

Akrepi gjithmonë ka ditur shumë mirë se çfarë duhet të bëjë për të arritur qëllimet e tij. Ai di si të veprojë në situatat e ndryshme të jetës. Një nga të metat është se nuk ka durim të merret me ankesat dhe dramat e të tjerëve. Për shkak se janë të përqendruar tek qëllimet e tyre, kanë tendencë të mos ndikohen nga të tjerët.

Shigjetari

Shigjetarët duan të rrezikojnë, jo nga pakujdesia, por sepse e dinë se mund të kapërcejnë çdo fatkeqësi. Përfaqësuesi i kësaj shenje është shumë elastik, ai e di se gabimet e tij nuk janë një arsye për turp, por krenari, dhe ai kërkon një zgjidhje të natyrshme dhe më logjike sa më shpejt të jetë e mundur.

Poll
SHQIPENGLISH