Horoskop

Këto shenja horoskopi nuk e shlyejnë kurrë borxhin

Shkruar nga Liberale

Këto shenja horoskopi nuk e shlyejnë kurrë borxhin

Binjakët

Binjakët nuk do të kenë turp t’ju kërkojnë një hua. Shumë shpesh ata mbeten pa para, por ai vendos nevojat e tij mbi të gjitha dhe paratë e marra prej jush do t’i shpenzojë gjithmonë diku tjetër dhe do t’ju lërë ju në pritje…

Shigjetari

Shigjetari është një tjetër lloj zodiaku i papërgjegjshëm kur bëhet fjalë për paratë. Ai nuk do të hezitojë të kërkojë kredi, por kur të vijë momenti për t’i shlyer, nuk do të duhet t’i kthejë. Thjesht, sepse nuk bën asnjëherë menaxhim të mirë financiar, e shpërdoron dhe herë pas here lind ndonjë nevojë e re… Nëse i kërkon të kthejë atë që i ke dhënë hua, ai do të thotë: “sa ta marr rrogën do t’jua jap“, por nuk do ta bëjë.

Peshqit

Peshqit do t’ju qajnë për para kur nuk i kanë, por dijeni se do të jetë e vështirë t’ua kthejnë ato pasi i kanë marrë prej jush. Dhe kjo sepse do ta harrojë… Ai nuk dëshiron t’jua kthejë dhe sillet si ‘klloun’, dhe nëse shkoni të flisni me të dhe t’i kërkoni kthimin, ai gjithashtu do t’ju “sulmojë”. Si? Ai do të ngatërrohet me ju dhe do të thotë: “Epo, a nuk ju vjen turp?” Çfarë lloj personi jeni ju? Po më ofendon mua etj.’ Do të të bëjë të ndihesh keq dhe ajo viktima do të dalë në çështje. Peshqit janë ‘nona’ në këtë lojë.

Poll
SHQIPENGLISH