Horoskop

Këto janë shenjat që kanë tendencë të shtrembërojë të vërtetën

Shkruar nga Liberale

Këto janë shenjat që kanë tendencë të


Binjakët

Kjo shenjë ka tendencë të shtrembërojë të vërtetën mjaft shpesh, sepse gjithmonë dëshiron të dalë në krye të çdo bisede. Ai kurrë nuk do t’ju tregojë se çfarë ka ndodhur në të vërtetë. Ai do t’ju paraqesë gjërat pikërisht ashtu siç është rehat dhe sigurisht që në fund do të dëshirojë t’ju bëjë të jeni anën e tij.

Peshqit

Peshqit në përgjithësi jetojnë në botën e tyre. Shumë herë, në fakt, ai i percepton gjërat krejtësisht gabim. Në fakt, ai i percepton në mënyrën e tij dhe kur të vijë momenti për t’ia transferuar dikujt tjetër, do ta bëjë këtë duke thënë në thelb… gënjeshtra. Por nuk do të bëhet fjalë për gënjeshtra. Ai thjesht, në konfuzionin e mendjes së tij, ka keqkuptuar disa gjëra dhe do t’ju paraqesë faktet në mënyrë krejtësisht të shtrembëruar. Në fakt, ata mund të mos kenë asnjë lidhje me atë që ka ndodhur në të vërtetë.

Shigjetari

Shigjetari është një njeri i tepruar. Do ta shihni duke treguar histori, duke vënë aq shumë ekzagjerime, sa do të filloni të pyesni veten edhe ju. Nuk e bën për keqdashje. Ai thjesht dëshiron të shtiret dhe ta bëjë atë që thotë të tingëllojë edhe më e veçantë dhe emocionuese sesa është në të vërtetë.

Luani

Luani është mbreti i dramës së zodiakut. Ju duhet ta keni vënë re këtë. Ai kurrë nuk do t’ju tregojë diçka ashtu siç ndodhi. Do të shtojë akoma gjëra si Shigjetari dhe dramë sa do t’ju lërë pa fjalë.

Poll
SHQIPENGLISH