Horoskop

Këto janë shenja të zodiakut të cilat kanë dhuntinë që t’i kthejnë “armiqtë” e tyre në të dashuruar!

Shkruar nga Liberale

Këto janë shenja të zodiakut të cilat kanë

Këto shenja të zodiakut kanë dhuntinë që t’i kthejnë “armiqtë” e tyre në të dashuruar!

Peshqit

E mira e Peshqve është se dinë të manovrojnë edhe në luftimet e tyre. E keqja është se mund t’ju lënë më shumë konfuz sesa kur keni nisur në fillim por në fund të fundit, Peshqit i bëjnë armiqtë miq e pse jo edhe të dashuruar. Lajmi i keq është se, pavarësisht kimisë fillestare, ata nuk iu besojnë shumë dhe ju lënë gjatë rrugës.

Binjakët

Ai ngjan shumë me Peshqit në një gjë, ai e di se çfarë të thotë dhe kur ta thotë. Mendja e tij dhe ndjesia që jep (që është i pakapshëm), tërheq shumë e shumë, për ta parë romantikisht, edhe nëse e kanë nisur nga baza e gabuar (përleshja apo mosmarrëveshja).

Poll
SHQIPENGLISH