Horoskop

Këto janë dy shenjat e horoskopit që iu prishet karriera për shkak të arrogancës së tyre

Shkruar nga Liberale

Këto janë dy shenjat e horoskopit që iu prishet karriera për

LUANI

Fraza që i përshtatet në mënyrë të përkryer Luanit është: “a e di kush jam unë?”. Është diçka që ai e thotë gjatë gjithë kohës dhe që ka një ndikim të madh në sjelljen e tij në përgjithësi. Luani ka një opinion shumë të lartë për veten. Ai beson se nuk ka asnjë tjetër si ai. Se ai është unik dhe i veçantë dhe se vetëm ai mund të jetë në pozicione drejtuese, të japë urdhra dhe të marrë vendime. Ai beson se ka lindur me një kurorë në kokë dhe mund ta bindësh se nuk është kështu. Arroganca e tij e bën atë të humbasë mundësi unike, të acarojë kolegët dhe eprorët, dhe ndërsa ai mund të jetë vërtet “ylli më i ndritshëm”, ai përfundon duke u bërë një “vrimë e zezë”.

DASHI

Dashi gjithashtu ka një opinion shumë të lartë për veten. Ai është një person që sillet me arrogancë. Mendon se është më i mirë se të gjithë, se bie në sy dhe kolegët duhet ta “adhurojnë” dhe ta ndjekin me besnikëri. Ai është shumë konkurrues, dëshiron të fitojë çdo “betejë” dhe shumë shpesh bie në konflikt edhe me njerëz që nuk duhet. Në inatin e tij apo në intensitetin e momentit, ai “verbohet”, dhe përfundon nga lart në…poshtë. Ai nuk ka fare diplomaci, është i mprehtë, argumentues dhe kërkues.

Poll
SHQIPENGLISH