Horoskop

Këto janë 3 shenjat që do të ndikohen më shumë nga “Hëna rozë”

Shkruar nga Liberale

Këto janë 3 shenjat që do të ndikohen më shumë nga

Hëna e plotë rozë e prillit do të ndodhë në shenjën e Akrepit dhe bashkë me të do të vijnë ndryshime dhe zbulime të fuqishme që do të ndikojnë në të gjitha shenjat në një masë më të madhe ose më të vogël.

Tradicionalisht, Hëna e plotë përfaqëson fundin dhe ndjenjën e përfundimit, pasi hëna arrin fazën e saj përfundimtare, më të ndritshme. Është një kohë e mirë për fillime të reja.

Si një shenjë uji e sunduar nga Plutoni, planeti i transformimit, hëna e plotë në Akrep do t’ju inkurajojë të hidhni atë që nuk funksionon më për ju. Lexoni për të zbuluar se cilat shenja do të preken më shumë nga Hëna e Plotë rozë e prillit.

Demi

Si shenjë direkt përballë Akrepit në rrotën e zodiakut, Demi mund të përjetojë ndryshime të mëdha gjatë kësaj periudhe.

Kjo shenjë e tokës vlerëson rehatinë dhe stabilitetin mbi të gjitha, por me hënën e plotë me ujë në Akrep që po vjen, ata mund të ndjejnë nevojën për t’i tronditur gjërat. Hëna e Akrepit do të ndriçojë hijet në jetën e Demit, duke përfshirë të gjitha problemet dhe çështjet e vazhdueshme që ata duan të fshehin nën qilim. Është e zakonshme që një Dem të injorojë zakonet e këqija dhe gjërat që duhet të ndryshojë në mënyrë që të qëndrojë në rrugën e duhur, por Akrepi vetëkritik do t’i inkurajojë ata të bëhen të vërtetë. Kjo hënë e plotë mund të jetë veçanërisht ndriçuese për Demin që të marrin kuptimin e vërtetë të marrëdhënieve dhe ekuilibrin midis asaj që ata janë në të vërtetë dhe asaj që të tjerët presin që të jenë.

Akrepi

Akrepat janë në ballë të përjetimit të energjive të fuqishme të Hënës së Plotë, pasi ajo zë vend edhe në shenjën e tyre. Kjo fazë e Hënës është një kohë e introspeksionit të thellë për Akrepat dhe mund t’i shtyjë ata të përballen dhe të çlirojnë plagët emocionale të së kaluarës dhe t’i kthejë ato në pika të forta. Kjo Hënë e plotë do të jetë një kohë plot tension, por do t’i shtyjë Akrepat drejt vetëdijes dhe zhvillimit personal.

Ujori

Për Ujorët, Hëna e plotë rozë në Akrep ndriçon zonën e transformimit që rregullon lidhjet më të thella dhe burimet e përbashkëta, duke sfiduar sjelljen e tyre të zakonshme të përmbajtur. Ujorët nxiten të eksplorojnë ndjenjat dhe dobësitë e tyre më thellë se zakonisht, veçanërisht kur bëhet fjalë për intimitetin ose çështjet financiare. Duke qenë se kemi edhe Plutonin në tranzit të Ujorit në të njëjtën kohë, është një kohë që kërkon çlirimin e zakoneve të vjetra dhe bagazhit emocional, duke i lënë vend mënyrave të reja të lidhjes, të cilat mund të jenë edhe shqetësuese dhe çliruese për këtë shenjë ajri. Për të përqafuar këtë ndjenjë lidhjeje, kushtojini ditën të tjerëve. Takohuni me miqtë, bëni biseda të gjata dhe lëreni hënën e Akrepit t’ju frymëzojë të zhyteni thellë në veten tuaj.

Poll
SHQIPENGLISH