Horoskop

Horoskopi JAVOR, 8-14 korrik 2024!

Shkruar nga Liberale

Horoskopi JAVOR, 8-14 korrik 2024!

DASHI

Këtë javë do të keni më shumë kosto. Kostot për shëndetin tuaj ose të një personi të afërt nuk përjashtohen. Gjatë javës, do të ndaheni nga të afërmit, fqinjët apo miqtë që do të shkojnë për pushime ose udhëtime në një qytet tjetër. Disa mund ta përjetojnë një ndarje të tillë. Një lajm i pakëndshëm që lidhet me një aksident gjatë një udhëtimi në lidhje me dikë që e njihni është i mundur.

Gjatë javës mund të prisni mysafirë në shtëpinë tuaj. Java do t’ju sjellë emocione të këndshme, gjithsesi. Do të ketë njerëz dhe ngjarje që do t’ju mbushin me emocione pozitive. Jeta juaj e dashurisë gjithashtu do të jetë interesante, pozitive dhe me plane. Gratë do të jenë më optimiste sesa burrat. Ju nuk do të keni frikë të rrezikoni, të merrni vendime të guximshme ose të ndërmerrni hapa drejt një ndryshimi serioz, drastik në jetën tuaj. Burrat do të jenë të papërgatitur për surpriza të ndryshme.

DEMI

Këtë javë konfliktet e ndryshme me njerëzit në jetën tuaj të përditshme do t’ju bëjnë të mendoni për sjelljen tuaj ose sjelljen e tyre. Do të shikoni për gabimet që keni bërë ose që pala tjetër ka bërë. Shumë prej jush do të vendosin të ndërmarrin hapat e parë drejt një ndryshimi në sjellje. Në nivel profesional, java do të mbahet mend për përvoja të ndryshme. Do të kaloni ca momente stresi.

Do të keni një shans të mirë për të zhvilluar ose arritur karrierë të rëndësishme. Ana financiare do të zhvillohet siç prisnit. Do të ketë biseda në familje rreth parave, ose do të ndërmerren veprime specifike për të stabilizuar financat e familjes suaj. Kjo javë do të jetë interesante për shkak të flirtimeve ose përvojave intime në vendin tuaj të punës. Gjatë javës do të ketë një tension të përkohshëm me të afërmit që jetojnë në një vendbanim tjetër. Shmangni dinakërinë ose manipulimin. Nëse dikush vepron në këtë mënyrë me ju, tregojini se nuk do ta toleroni një sjellje të tillë.

BINJAKËT

Këtë javë ju do të përjetoni ngjarje komplekse me njerëz që janë miqtë ose të njohurit tuaj. Me disa prej tyre do të përjetoni ndarje për arsye të ndryshme. Është e mundur të udhëtoni këtë javë, por plane të tilla do të duhet të organizohen mirë për të shmangur problemet apo situatat e padëshiruara.

Do të merrni informacione, lajme, dokumente ose kontrata të rëndësishme. Çdo gjë që do t’ju jepet për të përjetuar këto shtatë ditë do të jetë e rëndësishme për ju.  Gratë do të kenë mundësi më të mira sesa burrat. Kjo do të ndodhë për shkak të intuitës së tyre të fortë dhe aftësisë për të parë më qartë të ardhmen.

GAFORRJA

Këtë javë do të angazhoheni në takime të ndryshme romantike ose familjare. Do të takoni njerëz të rinj dhe nëpërmjet tyre do të zhvilloni idetë dhe planet e reja që lidhen me jetën personale. Kjo do të jetë një javë e mirë për një fejesë ose për një martesë. Konfliktet këtë javë do të kenë një ndikim negativ në shëndetin tuaj. Ndoshta ato do të zgjojnë sëmundjen tuaj të vjetër dhe do të shkaktojnë një problem me presionin e gjakut, pagjumësinë, migrenën dhe kështu me radhë.

Nëse keni një udhëtim të planifikuar këtë javë, sigurohuni që të jeni financiarisht i siguruar për çdo situatë të papritur. Nëse prisni para, vonesat ose pengesa të tjera mund të ndodhin. Do të diskutoni ide të ndryshme rreth shtëpisë suaj ose pronës tjetër që ka familja. Gratë do të duhet të kthehen në të kaluarën e tyre. Burrat do të vuajnë nga përpjekja e dikujt për t`i mashtruar. Kini kujdes dhe ruhuni nga situata dhe probleme të tilla të padëshirueshme.

LUANI

Këtë javë do të habiteni nga lajmet për njerëzit që njihni. Njohjet e reja në këto shtatë ditë nuk do të jenë të rastësishme. Do të jeni i pari që do të kontaktoni njerëzit që mendoni se janë të rëndësishëm për zhvillimin e ideve ose planeve tuaja. Gjatë javës mund të keni momente pesimizmi, trishtimi që lidhet me të kaluarën tuaj. Do të kalojnë shpejt. Një situatë interesante mund të lindë me një koleg gjatë javës ose një mundësi për një punë të re mund të vijë. Këtë javë, do të kërkoni mënyra interesante për të kënaqur të dashurit tuaj, ju do të jeni bujar.

Përfaqësuesit e pamartuar të kësaj shenje zodiakale mund të krijojnë një lidhje të re. Gjatë javës, do të gjurmoni ngjarje të rëndësishme në jetën e një miku ose të afërmi. Burrat do të jenë të padurueshëm, nervozë dhe të ndjeshëm. Ndonjëherë komunikimi i të tjerëve me ju do të jetë i pakëndshëm ose tepër emocional me përvoja negative. Ju takon të korrigjoni një sjellje të tillë dhe të mos e kërkoni fajin tek të tjerët.

VIRGJËRESHA

Këtë javë do të jeni të gatshëm të diskutoni plane të ndryshme për një udhëtim të ardhshëm. Do të jetë për arsye familjare. Do të përjetoni ngjarje interesante. Në punën tuaj do të keni kontakte interesante. Do të bisedoni me miqtë rreth mundësive të ndryshme për punë shtesë, biznes, dhe më tepër. Kjo do të jetë një javë e mirë për ata që kërkojnë burime të reja të të ardhurave. Të ardhurat kryesore këtë javë do të vijnë nga një punë ose një kontratë që keni nënshkruar më parë.

Lëvizja nga një pozitë pune në tjetrën nuk përjashtohet, sepse bëhet fjalë për një pagesë më të mirë. Çështjet tuaja të dashurisë do të varen shumë nga stabiliteti juaj emocional. Do të merrni mbështetje nga partneri. Familja juaj do të ketë shumë tension, do të dalin lehtësisht konflikte që do t’ju lëndojnë emocionalisht. Gratë do të shqetësohen për lajme të pakëndshme që lidhen me dikë që njohin. Burrat do të duhet të marrin një vendim të vështirë që ata kanë shtyrë deri më tani për arsye të ndryshme.

PESHORJA

Këtë javë do të keni biseda serioze me partnerin tuaj për të ardhmen e marrëdhënies ose familjes. Nëse jeni vetëm, do të keni mundësinë të filloni një marrëdhënie premtuese. Natyrisht, nëse keni kërkesa shumë të larta, kjo do të garantojë vetminë tuaj për një kohë të gjatë. Kjo javë do të jetë e suksesshme për ju, pasi do të dalin mundësi dhe shanse të reja që do të varen vetëm nga ju për t`i realizuar.

Mos jini apatik ose dembel. Mos mendoni se do të jetë kështu deri në fund të vitit. Java mund t’ju ngarkojë emocionalisht me lajme të pakëndshme që lidhen me dikë që e njihni. Gratë do të harxhojnë shumë energji në zgjidhjen e një shumëllojshmërie shqetësimesh që i prekin ato drejtpërdrejtë ose lidhen me të afërmit e ngushtë. Burrat do të kenë një qëndrim fëminor në një situatë serioze.

AKREPI

Para jush është një javë shumë e suksesshme në nivel profesional. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ata që janë të angazhuar në prodhim, shitje, art, apo tregti. Këtë javë do të keni kontakte me një shtet, bankë, ose institucion ligjor për çështjet që kanë të bëjnë me çështjet tuaja familjare. Një rol i rëndësishëm në jetën tuaj këtë javë do të luhet nga një person që nuk është nga rrethi juaj i të afërmve. Një person i tillë do t’ju ndihmojë të merrni një vendim të vështirë. 

Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë përparimi. Një numër i madh i grave Akrep do të kenë mundësinë të udhëtojnë për një sërë arsyesh: të vizitojnë të afërmit, për pushime verore, punë dhe më tepër. Burrat do të përballen me karakterin dinak dhe kryeneçësinë e një anëtari ose kolegu të familjes.

SHIGJETARI

Këtë javë do të ktheheni në idetë tuaja të vjetra për punën ose biznesin. Rrethanat për zbatimin e tyre në këtë fazë do të jenë shumë më të favorshme. Shumë prej jush do të jenë të kënaqur me suksesin, çmimin ose ofertën. Gjatë kësaj jave ju do të merrni lajme nga një vend tjetër që mund të kërkojnë një udhëtim në të ardhmen e afërt.

Të njohurit e rinj do të jenë të rëndësishëm për ju, sepse ata do t’ju japin informata të dobishme. Mund të shqetësoheni për shkak të veprimeve ose vendimeve të një të riu, i cili ka shumë të ngjarë të jetë nga rrethi juaj i të afërmve. Gratë do të kërkojnë këshilla ose ndihmë nga një njeri më i vjetër ose me përvojë për një situatë delikate familjare.

BRICJAPI

Këtë javë do të jeni emocionalisht entuziastë për të gjetur gjëra të reja që janë të dobishme për jetën tuaj personale ose familjare. Ju do të dëshironi të përmirësoni mjedisin në shtëpinë tuaj. Do të jeni të hapur për të përdorur teknologji të reja. Në punën tuaj do të keni biseda interesante në lidhje me një aktivitet të ri ose do të takoni kolegë dhe klientë të rinj. Në planin financiar java nuk do sjellë surpriza. Megjithatë, kini kujdes me shpenzimet ose premtimet e parave.

Dashuria do të sjellë përvoja të këndshme. Familja juaj do të përjetojë një surprizë të këndshme në lidhje me lajmet nga një shtëpi ose vend tjetër. Gratë do të kenë më shumë dëshirë për aventura dhe përvoja. Do të jeni në gjendje të realizoni aspiratat tuaja romantike ose intime. Burrat do të kenë besim në këshillën e mençur të një gruaje më të vjetër ose me përvojë për të marrë një vendim të rëndësishëm për të ardhmen e tyre.

UJORI

Këtë javë do t’ju duhet të kujdeseni për shëndetin e dikujt tjetër ose të zgjidhni një problem familjar. Angazhimet tuaja kryesore këtë javë do të lidhen me familjen ose të afërmit tuaj që jetojnë në vende të ndryshme. Është e mundur të pranohen para nga një institucion. Këtë javë do të duhet të bëni një vizitë apo udhëtim për një rast të pakëndshëm.

Kjo do të jetë një javë e paparashikueshme për të zgjidhur një çështje ligjore ose gjyqësore. Nëse përqendroheni më shumë në familjen dhe të afërmit tuaj, do të jeni në gjendje të arrini rezultate të rëndësishme. Disa prej jush do të organizojnë ose do të marrin pjesë në një mbledhje familjare për një rast të veçantë. Gratë do të kenë rastin të gëzohen për një sukses. Burrat do të jenë pesimistët e kësaj jave.

PESHQIT

Këtë javë do t’ju duhet shumë durim në marrëdhënien tuaj me një grua nga rrethi juaj i të afërmve ose kolegëve. Problemet që ajo ka në jetën e saj do ta bëjnë atë të padurueshme dhe të bezdisshme. Gjatë javës, një ngjarje që lidhet me një festë personale ose të miqve mund të jetë një arsye për t`u mbledhur në një mjedis të këndshëm.

Shumë do të mbështeten tek ju dhe për shumë gjëra do t’ju duhet të merrni përgjegjësi. Gratë do të bëjnë plane me anëtarët e familjes ose me të afërmit e tjerë. Ka ngjarje të mundshme që lidhen me fejesën, martesën, përvjetorin etj. Burrat duhet të ruajnë gjërat e tyre personale dhe telefonin në rast të ndërhyrjes ose kuriozitetit nga njerëzit e tjerë.

Poll
SHQIPENGLISH