Arte

PIKTURA E DITËS: "Selvitë e Namazgjasë", vepër e veçantë nga Hajdar Zhobe

Shkruar nga Liberale

PIKTURA E DITËS: "Selvitë e Namazgjasë", vepër e

PIKTURA E REALIZUAR NGA HAJDAR ZHOBE

Elbasani, një ndër qytetet me më shumë traditë në vendin tonë, zë një vend të rëndësishëm në krijimtarinë e artistëve të cilët janë lindur dhe janë rritur në këtë qytet.

I tillë është edhe Hajdar Zhobe, tatuazhieri dhe piktori i njohur i Elbasanit, i cili ka përzgjedhur të përfshijë në veprat e tij pjesë të rëndësishme historike dhe kulturore të Elbasanit.

Një ndër zonat më të njohura në qendër të qytetit është edhe ajo që njihet si “Selvitë e Namazgjasë”.

“Selvitë e Namazgjasë” titullohet piktura e përzgjedhur sot nga Liberale, me autor Hajdar Zhobe.

 

 

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH