Arte

FOTO E DITËS: “Jesus Christ Superstar” i rikthehet Teatrit Kombëtar

Shkruar nga Liberale
FOTO E DITËS: “Jesus Christ Superstar” i rikthehet Teatrit

Mjuzikëll “Jesus Christ Superstar” i ëshrë rikthyer sërish Teatrit Kombëtar, pas një viti.

Jesus Christ Superstar shoqëroi publikun për disa ditë me radhë deri më 30 Dhjetor.

Një roc-opera live, ku aktorëve të dramës i duhej të këndonin, në shfaqjen që flet për javën e fundit të jetës së Krishtit, kryqëzimin e tij dhe tradhtinë e Judës.

Kryevepra e teatrit modern e viteve ‘70 u vu në skenë nën regjinë e Altin Bashës, nën interpretimin nga talente të reja që sfidojnë vetën por edhe publikun në kulturën e mjuzikëll.

Poll
SHQIPENGLISH