Arte

Datat më fatsjellëse për martesë në vitin 2024

Shkruar nga Liberale

Datat më fatsjellëse për martesë në vitin 2024

Zgjedhja e datës së duhur, astrologjike, të dasmës është një proces mjaft i vështirë, pasi përfshin një analizë të kujdesshme të grafikut tuaj dhe të partnerit tuaj në lidhje me rreshtimin e ardhshëm të yjeve që do të mbështesin bashkimin tuaj.

Në një kontekst më të përgjithshëm, mund të gjenden disa data të favorshme gjatë vitit, si dhe periudha që është më mirë të shmangen.

Një nga kriteret bazë është gjendja e Venusit në atë ditë të caktuar, i cila, si sundimtar natyror i marrëdhënieve, dashurisë dhe romancës, është mirë të marrë aspekte pozitive, në mënyrë ideale.

Datat më të mira janë këto:
28/01
29/01
22/02
13/03
23/05
04/06
29/06
03/07
21/07
15/09

Një aspekt pozitiv mes dy planetëve të dashurisë tregon pasionin dhe ndjenjat e thella mes çiftit. Situata mes dy partnerëve mund të mos jetë gjithmonë e qetë, por njëri sheh te tjetri gjysmën tjetër dhe kjo mjafton për t’i mbajtur të bashkuar.

KËSHILLË SHTESË : Një kusht shumë i mirë është që Dielli dhe Hëna të jenë në një aspekt të favorshëm me njëri-tjetrin. Kjo ndodh disa herë në muaj! Ju mund të gjurmoni aspektet e Hënës dhe të gjeni ditët përkatëse.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH