Aktualitet

Gazeta Liberale hapet sot me: Kthesa si sovranist

Shkruar nga Liberale
Gazeta Liberale hapet sot me: Kthesa si sovranist

Komisioni Europian thanë se marrëveshja e 5 qershorit nuk duhet të rrezikohet nga asnjë ndryshim tjetër ligjor, ndërsa kryeministri u përgjigj se parlamenti i Shqipërisë është sovran dhe do të vendoset sikurse mendojnë përfaqësuesit e popullit.

“Në respekt të 5 qershorit nga njëra anë dhe në respekt të më shumë se 80% e shqiptarëve nga ana tjetër”.

Presidenti propozon referendum për lejimin e koalicioneve dhe hapjen e listave.

Këto dhe shumë të tjera do t'i lexoni në Gazetën Liberale në print. /Gazeta Liberale

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH