Horoskop

Këto janë tre shenjat e horoskopit që japin këshillat më të mira

Shkruar nga Liberale
Këto janë tre shenjat e horoskopit që japin këshillat

Peshqit (19 shkurt – 20 mars)

Peshqit njihen për shpirtrat e mirë dhe personalitetet e buta, kështu që nuk është çudi që kur japin këshilla, ato nuk janë vetëm tepër të matura dhe të arsyeshme, por janë të vërteta, të zhytura në mendime dhe të ndjeshme ndaj nevojave të personit tjetër.

“Peshqit janë qenie jashtëzakonisht edukuese dhe kanë një ndjenjë të mprehtë të intuitës për t’i ndihmuar ata kur marrin vendime,” thotë Lee. “Mençuria vjen nga ndihma e të tjerëve, kështu që nuk është çudi pse Peshqit janë jashtëzakonisht të mençur; ata janë gjithmonë të gatshëm të ndihmojnë. Ndjeshmëria gjithashtu luan një faktor kur marrin udhëzime, kështu që Peshqit e kanë më të lehtë të lidhen në një nivel më të thellë, sepse ata duan të kuptojnë rrethanat tuaja, si dhe zemrën tuaj.”

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Virgjëreshat gjithashtu kanë një aftësi për të dhënë këshilla, por ndryshe nga Peshqit, mos prisni që këshillat e shenjës së tokës të zbresin aq ëmbël.

“Virgjëreshat janë disa nga njerëzit më të ndershëm dhe më të ashpër që do të hasni ndonjëherë, kështu që këshillat e tyre mund t’ju thumbojnë pak më shumë, por kjo është ajo që duhet të dëgjoni,” shpjegon Lee. “Ata janë të mirë të mos ju thonë atë që dëshironi të dëgjoni, por atë që keni nevojë dhe shumica e njerëzve kanë nevojë për miq të kësaj natyre.” Tani kjo është shenja e një miku të vërtetë.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Të njohur për të qenit të drejtpërdrejtë dhe pragmatikë, Bricjapët janë të shkëlqyeshëm në analizimin e fakteve dhe përcaktimin e hapave të ardhshëm praktik, dhe qasja e tyre për të dhënë këshilla nuk është e ndryshme.

“Saturni është planeti sundues i Bricjapit, i cili pasqyron mençurinë, disiplinën dhe përgjegjësinë, kështu që mund të mbështeteni te një kapak për t’ju ofruar disa këshilla të kujdesshme për t’ju ndihmuar në çdo çështje,” i thotë Lee Bustle. Si një shenjë kardinale, Bricjapët janë në gjendje të marrin përgjegjësinë shumë lehtë, kështu që pasi t’i lejoni të hyjnë në dramën tuaj, “pritni që ata t’ju udhëheqin në drejtimin e duhur me këshilla cilësore”, sipas astrologut.

Poll
SHQIPENGLISH