Horoskop

Këto femra të zodiakut janë shumë më të rrezikshme nga sa mendoni

Shkruar nga Liberale
Këto femra të zodiakut janë shumë më të rrezikshme

Binjakët

Edhe pse janë shenja me sociale e zodiakut, Binjakët mund të jenë manipulues të rrezikshëm, duke i manipuluar personat rreth tyre, me qëllimin e vetëm për të kaluar të tyren. Një Binjak, në fund të fundit, i njeh shumë mirë dobësitë e njerëzve që takon dhe i mban këto informacione në mënyrë që t’i përdorë sa herë që e gjykon të nevojshme.

Akrepi

Një Akrep nuk di si ta falë personin që e ka lënduar. Kjo do të thotë, se shenja ‘helmuese’ do të gjejë mundësinë për të bërë të keqen, për të ‘kafshuar me pickimin helmues’ personin që e ka mërzitur.

Ujori

Edhe pse Ujori di të zbusë emocionet e tij, kur ndjen se dikush po e tradhton, ai mund të bëhet kërcënues.

Aty ku e shikoni të jetë i qetë dhe i butë, aty pikërisht është projektuar plani i tij hakmarrës në mënyrë që të marrë “gjakun e tij” për tradhtinë.

Poll
SHQIPENGLISH