Aktualitet

JUSTICIA 14'- Rikthehet revista shkencore e UET

Shkruar nga Liberale

JUSTICIA 14'- Rikthehet revista shkencore e Fakultetit të Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare, tashmë e riformatuar dhe me fokus, jo vetëm shkencat Juridike por dhe ato Politike, Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe çështjet e sigurisë.

Revista u themelua para, 15 vitesh në formatin 'JUS/JUSTICIA'' dhe kreyredaktori i parë i saj ka qenë prof. dr Ksenofon Krisafi, personalitet i shkencave juridike shqiptare dhe ekspert i të drejtës ndërkombëtare.

Kryeredaktori i ri revistës është Prof.Dr. Xhezair Zaganjori. Revista në numrini e saj të 1, ka si tematikë mbrojtjen ndërkombëtare të drejtave të njeriut.

Revista është në gjuhën angleze dhe është në shërbim të komunitetit shkencor të këtyre fushave në Shqipëri, për studentët dhe specialistët e këtyre fushave.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH