Aktualitet

Hapja e shkollave/ Shahini: Konsultime për krijimin e kushteve të...

Shkruar nga Liberale
Hapja e shkollave/ Shahini: Konsultime për krijimin e kushteve të...

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka njoftuar se Këshilli Kombëtar i Arsimit Parauniversitar bashkë me Këshillin Kombëtar të Prindërve, sindikatat e arsimit apo organizatat e ndryshme po punojnë për të siguruar kushte sa më të sigurta në shkolla.

Postimi i Besa Shahinit: 

Qëllimi kryesor për vitin e ri shkollor, është ruajtja e shëndetit të nxënësve, prindërve e mësuesve, gjatë zhvillimit të procesit mësimor në shkollë.

Zëvendësministrja Nina Guga, drejtorët Zamira Abazi Gjini, Selman Hodaj dhe Gerti Janaqi, vijuan konsultimet me Këshillin Kombëtar të Arsimit Parauniversitar, Këshillin Kombëtar të Prindërve, sindikatat e arsimit dhe organizata të ndryshme – me qëllim krijimin e kushteve sa më të sigurta në ambientet e shkollës dhe mbarëvajtjen e rregullt të procesit mësimor.

https://www.facebook.com/shahinibesa/posts/2657582661165497

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH