Aktualitet

Gazeta Liberale hapet sot me: Neutralizohet shkarkimi

Shkruar nga Liberale
Gazeta Liberale hapet sot me: Neutralizohet shkarkimi

Edhe nëse presidenti mund t’i ketë tejkaluar kompetencat, aktet e tij mund të mos e justifikojnë shkarkimin.

Ka qenë ky opinioni përfundimtar i Komisionit të Venecias, miratuar dje në prani të përfaqësuesve të palëve.

Ende pa u botuar raporti përfundimtar, maxhoranca sheh se ekspertët kushtetues të Këshillit të Europës kanë certifikuar 30 qershorin, ndërsa komisioni hetimor do të vijojë punën, pa u ndikuar nga mendimi i “Venecias”, edhe pse u kërkua nga Kuvendi.

Këto dhe shumë të tjera do t’i lexoni në Gazetën Liberale në print sot./Gazeta Liberale

 

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH