Aktualitet

Gazeta Liberale hapet me: “Deti” po negociohet pa autorizim

Shkruar nga Liberale
Gazeta Liberale hapet me: “Deti” po negociohet pa autorizim

Presidenti tha se Kryeministri nuk është konsultuar, nuk ka kërkuar dhe as nuk është pajisur me ndonjë autorizim nga Presidenti i Republikës, sipas detyrimit të vendimit të Gjykatës Kushtetuese të vitit 2010, për të negociuar apo për të diskutuar me Republikën e Greqisë në emër të Republikës së Shqipërisë në lidhje me çështjen e kufizimit të zonave detare.

Këto dhe shumë të tjera do t'i gjeni në Gazetën Liberale në print. /Gazeta Liberale

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH