Tag: aleksander dhima

Shqipërimi si art

Shqipërimi si art

Parathënie nga Prof. Dr. Aleksandër Dhima Kam nderin dhe përgjegjësinë për vlerësimin e monografisë së Dr. Holta Hebës “Shqipërimi si ...