Kosova

“E futi në makinë, i ra me shuplakë,” detaje nga përdhunimi i dy vajzave të mitura

Shkruar nga Liberale
“E futi në makinë, i ra me shuplakë,” detaje nga

Dy raste të tjera përdhunimi të vajzave të mitura në Gjakovë ngrenë njëkohësisht shqetësimin e shtimit të rasteve të dhunës seksuale në Kosovë.

Prokuroria e Gjakovës  ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata, ndaj të pandehurit E.N., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Dhunimi”.

Prokuroria njofton se, më 04 tetor 2022 në Gjakovë, i pandehuri E.N., me përdorim të forcës e detyron personin tjetër të kryej akt seksual pa pëlqimin e saj, të dëmtuarën e cila është e mitur.

“Pasi kishin biseduar përmes rrjeteve sociale, takohen, dhe i pandehuri me automjetin e tij e merr të dëmtuarën dhe e dërgon tek një parking, fillon ta prek dhe ta puthë, e më pas e godet me shuplakë dhe me përdorim të forcës e pa pëlqimin e saj kryen marrëdhënie seksuale me të dëmtuarën, derisa ajo arrin dhe del nga automjeti dhe paraqet rastin në polici”, njofton prokuroria.

Prokurori i rastit ndaj të pandehurit ka kërkuar masën e paraburgimit në afat prej 30 ditësh.

Prokuroria ka kërkuar paraburgim edhe ndaj personit M.H., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Dhunimi”, ndaj një vajze tjetër të mitur.

Prokuroria njofton se, “më 04 tetor 2022, në Gjakovë, i pandehuri kryen akt seksual me personin tjetër pa pëlqimin e saj, me të dëmtuarën e cila është e mitur. I pandehuri kishte krijuar lidhje dashurie me të dëmtuarën dhe pasi që kontaktojnë dhe takohen, shkojnë në një motel, ku i pandehuri kryen marrëdhënie seksuale me të dëmtuarën e mitur, dhe më pas paraqitet rasti në polici”.

Prokurori edhe këtë herë ndaj të pandehurit ka kërkuar masën e paraburgimit në afat prej 30 ditësh.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH