Aktualitet

Gazeta Liberale hapet me: COVID apo Ekonomia, cili vret më shumë?

Shkruar nga Liberale
Gazeta Liberale hapet me: COVID apo Ekonomia, cili vret më shumë?

Ajo që ekspertët e kanë etiketuar si pandemia ekonomike, pritet të jetë po aq, në mos edhe më vrastare se ajo e shkaktuar nga Covid-19.

Amerika përllogarit  30 milionë të papunë, ndërsa ekonomitë e vendeve të BE-së parashikojnë tkurrje të paprecedente.

Në Shqipëri, në fund të krizës parashikohet shtimi i të papunëve me 100 mijë, ndërsa Banka Botërore flet për një skenar të zymtë me një rënie deri në minus 7 për qind të ekonomisë.

Këto dhe shumë të tjera do t'i lexoni sot në Gazetën Liberale në print. /Gazeta Liberale

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH