Globi

Whatsapp beta vjen me risinë e fundit për përdoruesit/Ja çfarë do ndryshojë ky aplikacion

Shkruar nga Liberale

Whatsapp beta vjen me risinë e fundit për përdoruesit/Ja

Aplikacioni Whatsapp WhatsApp ka shtuar kohët e fundit aftësinë për të ndarë video të gjata deri në një minutë në statusin tuaj. I kufizuar më parë në 30 sekonda, kjo veçori e re ju lejon të shpreheni më plotësisht dhe të ndani momente më gjithëpërfshirëse nga jeta juaj.

Kufiri i zgjeruar i videos është vetëm një nga disa përditësime emocionuese që WhatsApp ka nxjerrë së fundmi. Këtu janë disa të tjera për të përmirësuar përvojën tuaj të mesazheve:

Rritja e kontrolleve të privatësisë
Për përdoruesit që i japin përparësi diskrecionit, WhatsApp ka prezantuar veçori si “Heshtja e telefonuesve të panjohur” dhe “Kontrolli i privatësisë”. Këto mjete ju japin më shumë kontroll se kush mund t’ju kontaktojë dhe si shfaqet prania juaj në internet.

Mesazhet që zhduken sipas parazgjedhjes
Për bisedat ku dëshironi që mesazhet të zhduken pas një kohe të caktuar, tani mund të vendosni mesazhet që zhduken si parazgjedhje për bisedat e reja. Kjo siguron që bisedat tuaja të mbeten private dhe të përhershme.

Përdorimi i shumë llogarive
Tani mund të përdorni dy ose më shumë llogari WhatsApp në një aplikacion WhatsApp.

Kanalet WhatsApp
Ky është një veçori e ngjashme me Telegramin, ku bizneset dhe figurat publike mund të verifikohen dhe të bëjnë që njerëzit të abonohen në kanalin e tyre në mijëra e më shumë.

Karakteristikat e përmirësuara të biznesit
Përdoruesit e biznesit nuk kanë mbetur jashtë! WhatsApp vazhdon të zhvillojë veçori posaçërisht për bizneset, të tilla si “WhatsApp Flows” për ndërveprime të automatizuara dhe distinktivët “Meta Verified” për legjitimitet të zgjeruar.

Kryesisht, ja se si të siguroheni që keni përditësimet më të fundit të WhatsApp:

Përditësimet automatike: Nëse keni aktivizuar përditësimet automatike për WhatsApp, do ta merrni përditësimin sapo të jetë i disponueshëm në rajonin tuaj.

Përditësimi manual: Hapni Google Play Store ose App Store. Kërkoni për “WhatsApp” dhe prekni “Përditëso” nëse disponohet një version i ri.

Opsionet e mësipërme ndonjëherë mund të mos funksionojnë për disa përdorues nëse funksioni nuk është përdorur përgjithësisht. Kjo është pika ku WhatsApp Beta bëhet çmimi.

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH