Globi

Se*s mes mësuesit të shkencave dhe gjimnazistes: zbardhet bisedat pas 2 viteve lidhje. Ja çfarë zbuluan hetimet?

Shkruar nga Liberale

Se*s mes mësuesit të shkencave dhe gjimnazistes: zbardhet bisedat pas

Ai është mësues i shkencave i sapo ardhur në qytet, ajo është nxënësja 14-vjeçare. Prej aty një “frekuentim” përfundoi me masën e sigurimit ndaj mësuesit, i pezulluar për një vit nga mësimdhënia me akuzën e abuzimit të rëndë seksual të vajzës.

Njëra pas tjetrës, një shkëmbim i tensionuar i Whatsapp-eve gjithnjë e më të qarta, të cilat më pas çojnë në përqafime dhe përkëdhelje të ndaluara, takime të fshehta në palestër dhe në laboratorë. Që në takimin e parë lindi një “marrëdhënie” që zgjati nja dy vite, mes nxënëses dhe mësuesit që në atë kohë ishte 53 vjeç.

Për prokurorinë dhe gjyqtarin, por mbi të gjitha për ligjin, nuk ka rëndësi pëlqimi i supozuar i vajzës, nën 16 vjeç në atë kohë: ajo që ndodhi, sidomos gjatë marrëdhënies së vetme seksuale të plotë mes të dyve, është dhuna seksuale për më të rënduar nga pozita e pushtetit të mësuesit.

Është marrëdhënia mësues-nxënës, së bashku me moshën e viktimës, ajo që e ekspozon mësuesin ndaj rrezikut të një gjyqi. Gruaja, tashmë e pyetur nga gjyqtari Francesco Marino, i cili urdhëroi pezullimin e saj, tani rrezikon të dëmtohet thellë reputacioni i saj.

Mesazhet e shumta zbuluan takimin në një kafe në lokalin e shkollës , një nga institutet më të njohura në Pescara, për të folur për "pak të një periudhe si kjo", që ata të dy po përjetonin. Mësuesi i shkencave i sapo ardhur në qytet, tjetra është nxënësja 14-vjeçare. Prej aty një “frekuentim” përfundoi me masën e sigurimit ndaj mësueses, e pezulluar për një vit nga mësimdhënia me akuzën e abuzimit të rëndë seksual të vajzës. /Liberale.al/

Liberale Newsroom

Poll
SHQIPENGLISH