Horoskop

A i përkisni këtyre shenjave të Horoskopit që nuk dinë të menaxhojnë paratë?

Shkruar nga Liberale
A i përkisni këtyre shenjave të Horoskopit që nuk dinë

Shigjetari

Është një shenjë shumë e vendosur që punon shumë për të fituar paratë që ka. Puna është se ai nuk është shumë i mirë për t’i mbajtur ato para dhe për të mos i shpenzuar ato çdo mundësi që i jep. Ajo nuk kursen asnjë shpenzim kur vjen puna për të kaluar një kohë të mirë.

Peshqit

Peshqit janë një shenjë kaq vetëmohuese dhe bujare saqë ata gjithmonë vendosin të tjerët para vetes, edhe nëse kjo do të thotë të luftojnë për një kohë. Ai do të dhurojë për një bamirësi ose një mik në nevojë, edhe nëse nuk mund të paguajë drekën të nesërmen për vete ose të jetë konsistent me borxhet e tij.

Ujori

Ujori është një shenjë që pëlqen të shpenzojë para. Ai grumbullon para për një kohë nevoje dhe më pas nuk mund t’i rezistojë ndërrimit të telefonit sa herë që del një i ri, edhe nëse i tij është në gjendje të përsosur. Thjesht i mungon konsistenca pas vendimeve të tij financiare, gjë që krijon situata problematike për veten e tij.

Luani

Luani në përgjithësi është shumë i kujdesshëm me paratë që shpenzon, por kur bëhet fjalë për dhuratat për njerëzit e tij, ai humb çdo kontroll. Ai pëlqen t’u sjellë gëzim të dashurve të tij me dhurata të vogla. Atij i pëlqen gjithashtu të përkëdhel veten me pedikyr dhe masazhe dhe një ditë spa përkëdhelëse.

Poll
SHQIPENGLISH