Darka e gabuar

Darka e gabuar

(Ose: Peter Handke, përse jeni me vrasësit?!) Agim Vinca Të gjitha gazetat dhe portalet shqiptare botuan këto ditë një tekst...

Faqe 48 nga 49 1 47 48 49