Berisha ik!

Berisha ik!

Nga Kreshnik Spahiu Kur shqiptarët rrëzuan bustin e Enver Hoxhës dhe e zvarritën nëpër Tiranë deri tek godina ku unë...

Faqe 1 nga 62 1 2 62