Venecia 50 me 50

Venecia 50 me 50

Presidenti ka tejkaluar kompetencat e tij kushtetuese. Në draft-raportin të publikuar dje në media, dy ditë para datës zyrtare dhe...

Erdhi, kushtëzoi, iku

Erdhi, kushtëzoi, iku

Strukturë ndërkombëtare për Reformën Zgjedhore, hetime të menjëhershme për shitblerjen e votave dhe referendum. Ishin këto kushtet e opozitës jashtëparlamentare,...

Faqe 190 nga 190 1 189 190